6 Tinder ervaringen van gebruikers. Tinder try zonder twijfel de meest gebruikte internet dating application van Nederland.

6 Tinder ervaringen van gebruikers. Tinder try zonder twijfel de meest gebruikte internet dating application van Nederland.

 • Ik had veel liefdesverdriet van een jongen pass away het came across me personally uit have gemaakt. Een beetje in een emo-bui opende ik Tinder rond 1 uur snachts en een jongen bood me aan om bij hem langs te komen en bij hem te slapen. Ik vond hem erg leuk en we hadden een hele goede klik. Hij have alleen geen interesse in mij dus het bleef bij perish ene avond.
 • Leuke jongen waar ik nog een tijdje contact mee heb gehad en op de eerste go out intercourse mee have. Ik voelde niet echt een klik en het is niet alsof de vonk oversloeg.
 • Honderden profielfotos found karpers en ontblote bovenlichamen perish drive al een swipe naar rechts kregen
 • Een hele rits aan kansloze jongens perish found verkeerde versierpogingen en slechte openingszinnen hun kruit al verschoten bij het eerste call.
 • De leuke gast waar je nooit iets van hoort; ontzettend irritant. Doordat je zo ontzettend veel mensen tegenkomt via de application try de verplichting weg om moeite te gaan steken in elk gesprek. Dat zorgt ervoor dat je soms een hele hoopvolle match hebt, maar nooit een berichtje terug krijgt of een saai gesprek hebt.
 • Afgelopen few days een jongen ontmoet waar ik ontzettend leuke chemie mee heb. We hebben echt een leuke klik en ik heb het idee dat de vonk al try overgeslagen. Deze week hebben we een go out geplant staan en ik heb er onwijs zin in.
 • Ik kreeg geen enkele reactie Jan Paul (30 jaar)

  dodie clark dating

  Ik heb de app een keer ge?nstalleerd. Een uurtje door alle profielen heengebladerd. Ik denk dat ik 75 van de 100 vrouwen naar backlinks heb geswiped. Een paar dagen later on bedacht ik myself dat ik geen enkele reactie have gehad. Ik realiseerde myself dat ik met mijn voorkomen niet veel succes zou hebben op dit soort software. Sindsdien niet meer geprobeerd.

  Een hele leuke manier om found mensen connected te komen Josefien (22 jaar)

  Ik heb er ongeveer 4 maanden opgezeten en ik denk dat mijn ervaring wel wat anders ended up being dan anderen. Ik heb denk ik zon 50 mensen gesproken via Tinder. Met de een got ik langere gesprekken dan found de ander.

  Uiteindelijk hoor je veel over slechte verhalen van mensen pass away worden lastig gevallen, maar van de 50 gesprekken heb ik maar 2 of 3 mensen ontmoet pass away vervelend waren. De meesten waren aardig maar uiteindelijk waren er bepaalde karakter eigenschappen pass away niet overeenkomen of er was actually gewoon geen klik. Wel vond ik het echt een hele leuke manier om came across mensen in touch te komen. Daardoor voelde ik myself meer gewaardeerd en betrokken bij de maatschappij. Zeker omdat ik in een moeilijke periode zat waarbij ik veel eenzaam had been en internet mijn vader had verloren.

  Een serieuze relatie vond ik uiteindelijk niet via de app, maar het ended up being wel een leuke tijd. Voor sommige mensen denk ik dat het zeker kan werken om via Tinder een relatie te vinden.

  Het hele systeem voelt erg onnatuurlijk. Ik heb de app na een aantal weken verwijderd. Myrthe (27 jaar)

  lilypichu dating albert

  Waarom installeerde je Tinder?

  Ik ended up being web verhuist naar een nieuwe stad waar ik nog weinig mensen kende. Ik have nog nooit Tinder aangemaakt en zag het als een goede manier om nieuwe mensen te leren kennen. Daarnaast was ik ook gewoon back nieuwsgierig.

  Wat waren je verwachtingen?

  Ik wist eigenlijk niet echt wat ik kon verwachten. Ik heb wel veel moeite gedaan om mijn profiel te optimaliseren omdat ik mezelf op een leuke en originele manier wilde presenteren. Ook besteedde ik meer tijd dan de gemiddelde gebruiker (denk ik) aan het bekijken van een profiel voordat ik iemand een swipe gaf.

  Hoe was jouw ervaring?

  Ik denk wel okay. Ik had een paar times die eigenlijk wel prima gingen: prima gesprekken, weinig ongemakkelijkheid en geen last van intimidatie, stalkers of andere creeps. Over het algemeen had been iedereen aardig als ik een gesprek fulfilled ze got (soms wel vreemde berichten, maar hier antwoordde ik niet op). Waarom dan toch de app verwijderen? zou je waarschijnlijk zeggen. Back simpel. Ik vond het hele systeem erg onnatuurlijk. De manier van matchen op grounds van uiterlijk en binnen een aantal seconden of minuten een oordeel over iemand vellen beviel myself gewoon niet. Ik denk dat het voor veel anderen een goede manier was om (vrijblijvende) contacten op te doen, maar voor mij werkte het toch niet helemaal.

  Bekijk ook deze gerelateerde artikelen

 • 5 nadelen van Tinder
 • 5 guides voor Tinder gesprekken
 • Internet dating via Tinder, werkt het SwingLifestyle przeglД…d of niet?
 • De beste Tinder openingszinnen
 • De beste Tinder strategies
 • Tinder alternatieven: 7 datingsites perish beter zijn dan Tinder
 • 6x Dit moet je weten over het Tinder Paspoort
 • Dit artikel is onderdeel van ons dossier over Tinder. Klik hier om alle artikelen over Tinder te bekijken.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *